VAN CHUNG YI DE VORM (SUZHOU) CO., LTD

Producten
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Thuis

CHUNG YI MOLD (SUZHOU) CO.,LTD

Certifications
Customers Reviews
Ik ben online Chatten Nu

CHUNG YI MOLD (SUZHOU) CO.,LTD

1 2
companyPics.title0 companyPics.title1
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Importeur
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ChungYi
Aantal werknemers : >100
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 80% - 90%

De Vorm (Suzhou) Co. van Chung Yi, Ltd is het takbedrijf van de Vorm van Taiwan Chung Yi en specialiseert zich in de productie van nauwkeurige vormen. Het werd opgericht in Maart, 2004 in het industrieterrein van Suzhou. Het is één van de meest professionele onderneming in het maken van de vorm van het machtssamenpersen, ook heeft het meer sterke capaciteit voor, en vervaardiging zich onafhankelijk ontwikkelen, ontwerpen.

 

 

Ons bedrijf is goed uitgerust met productie en het testen materiaal, zoals: De machines van AGIE EDM, AGIE-draadsnijmachines van Zwitserland, en Seibu-draadsnijmachine van Japan, de numerieke controlemolen van 3# van Japan, interne & externe de synchronisatiemolen van TOYODA van Japan, ZEISS CMM het testen machine van Duitsland, Mitutoyo-rondheidsinstrument, ruwheid het testen machine evenals de het malenmachine van Mikron CNC van Zwitserland, digitale vertoning van de machines van het precisiemalen, draaibanken, molens, de 2-D projector, zoals profiler. In 2009, Suzhou-heeft het bedrijf ISO-9001 kwaliteitsbeheersysteem en ERP productiebeheersysteem ingevoerd en in 2014, moeten wij een nationale high-tech onderneming zijn, zelfs voerden wij IATF16949-certificaat in 2018, aan alle kanten in om de betere kwaliteit en de snellere leveringsdatum voor onze klanten te verzekeren. Allen is behoefte het bedrijf om een hoger niveau voor de ontwikkeling te krijgen.

De „kwaliteit eerst, een positieve innovatie, klant eerst, de achtervolging van voortreffelijkheid“ is de kernwaarden van ons bedrijf de hele tijd voortduurt op. Tot nu, hebben wij uitgevoerd naar de V.S., ITALIË, DUITSLAND, FRANKRIJK, SPANJE, FINLAND, POLEN, BELGIË, AUSTRALIË, RUSLAND, DENEMARKEN, MEXICO, IRAN, INDIA en andere landen. In aanwezigheid van de woeste concurrentie van de vormindustrie in 21ste eeuw, moet het bedrijf volledig spel aan onze voordelen geven, vernieuwen, voortreffelijkheid nastreven, en voor de enorme klanten oprecht dienen. Creeer de glorierijke toekomst!

 

Contactgegevens
CHUNG YI MOLD (SUZHOU) CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. sales

Tel.: 151 90077735 / 150 51473037

Fax: 86-512-82289898-656

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)